Freemail-es ismerősnek tucatjával érkeznek a kéretlen levelek. Mit tehet ez ellen?
Tegyen fel egy levelezőprogramot és használja azon keresztül. Mármint olyat, amiben van normális spam szűrő.
De amúgy miért ragaszkodik a hulladék freemailhez?
Beállításoknál vannak olyanok, hogy mik érdeklik stb, ezek alapján a rendszer küldözget ezt-azt, nem tudom változtathatóak -e a beállítások valahogy úgy, hogy semlegesre állítsa, akkor talán kevesebbet fog kapni.
Egy jópár éve maga a rendszer küldözgeti ezeket, legalábbis én kaptam ilyen leveleket "érdeklődési kör alapján", nem tudom valahogy le lehet -e iratkozni ezekről, beállításokat nézze át.
"Nem fog váltani másra, már mondtam neki."
Akkor viselje a következményeket. Ostoba marha.
A Gmail-be is át lehet irányítani a Freemailes levelezést, de a Gmail kiválóan szűri a kéretlen leveleket.
Addig ragaszkodnak a magyarok a Freemailhez, amíg össze nem omlik az a szemétdomb, és viszi magával a fél ország összes levelezését. A Freeblognál is könyörögtem minden ismerősömnek, hogy mentsék le, és migrálják a blogjukat Bloggerre vagy Wordpressre, de senki sem hallgatott rám, aztán láss csodát, összeomlott a Freeblog, és vele eltűnt több ezer magyar sok-sok éves munkája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!