Hogyan lehet rákapcsolódni jelszavas routerre?
Figyelt kérdés
Szállodába megyek és ott fizetős a net. Pár évvel ezelőtt ugyanígy voltam a koleszba is, akkor volt egy program, azzal 3 perc alatt fennvoltam a neten.
Sajnos a program nevét elfelejtettem, és sehol sem találom. De szerintem mára elég elavult lenne.
Tudom, hogy nem egyszerű mutatvány, de volt már nehezebb dolgom is. Tud valaki segíteni?
2010. jún. 26. 08:44
1/2 anonim válasza:
és te szerinted a szállodában nem fognak beazonosítani, és reggelre kiszámlázni neked a tízszeres büntető áron nethasználatot?
elárulom centiméterre pontosan meg lehet határozni a wlan végpontok helyzetét!
2/2 anonim válasza:
Meg kell adni a jelszót :D
Amúgy meg előttem szólónak teljesen igaza van. Ha értelmes informatikai hálózatuk van, akkor megmondják, hogy honnan csatlakoztak. De ehhez min. 3 AP kell, mint a GPS-nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!