Hogy lehetseges ez? (Google fiok, microsoft fiok kerdes)
Igyekszem tomoren leirni,bocsi nincs ekezet a laptopon.
Ma megnyitottam a Microsoft edge-t es be akartam jelentkezni facebookra. Erre ott volt,mint mikor megjegyzi a bongeszo az exem email cime es jelszava. Ezt a gepet szaitas utan vettem,sosem hasznalhatta.
A google fiokomban atneztem a tevekenysegeket,nem talaltam semmit es amugy is minden bejelentkezest sms utan jova kell hagynom.
A microsoft fiokomhoz anno a laptopja hozza volt rendelve,de mikor szakitottunk kitoroltem az eszkozet,mint mikor eladasra kerul szokas. Erre megjelent ismet az eszkozoknel. Akkor toroltem ujra,majd emailt,telefonszamot es jelszot is valtoztattam.
Azota nem jelent meg a laptopja (amit mar nem hasznal amugy jo ideje) az eszkozoknel viszont ma,egy het hasznalat utan megnyitottam a facebookot es ott volt az email es a jelszo,amit en soha eletemben nem irtam be ebbe a gepbe.
Valaki tud erre racionalis magyarazatot?
Elore is koszonom
Microsoft Edge volt.
De akkor sem ertem,mert akkot a microsoft fiokbam latnom kene,hogy bejelentkezett eszkoz Mucsarocsogen nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!