Win XP miért nem kér a bejelentkezésnél jelszót?
start/futtatás
control userpasswords2
vedd ki a pipát a jelölőnégyzetből, és OK-zd le.
Szerintem nem gyengén elmászott a géped házirendbeállítása. Futtatáshoz írd be: gpedit.msc
Itt megtalálod az összes beállítást. Nézz szét, mi okozhatja a problémát. Csak olyat keress, ami be van állítva, a "Nem konfigurált"-tal ne foglalkozz, az az alapértelmezett szinte mindenhol.
Amúgy ha így sem megy, újratelepítés.
Legközelebb tegyél fel egy normális wint, amibe nem nyúlt bele senki, és utána testreszabhatod saját magadnak (TweakUI, BricoPack, stb).
Amúgy meg az ilyen módosított windowsok szerintem kevésbé stabilak. Mindenki állandóan azért sír, hogy fagy meg hogy hamar belassul. Én normális rendszert használok, és semmi baja. Ja, és a WGA teszten is átmegy.
Szedj le egyet torrentről. Ha kell kulcs, adok azt is. De ne crackeld, mert nem tudod, mi van benne.
Több mint egy hónapja van fenn, asszem nincs crakelve, de telepítésnél nem kér key-t és rendesen frissíti magát.
A control userpassword2 sem műxik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!