Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A haverom elhiszi, hogy van...

Atti101 kérdése:

A haverom elhiszi, hogy van "ingyen" letölthető Overwatch és nem egy rohadt vírus az egész. Szóltam neki, hogy ne töltsön le semmit mert vége az adatainak, de még így is én vagyok a gyökér mert neki 2 INGYENES vírus irtója is van. Hogy hihet ebben?

Figyelt kérdés

#Overwatch #Ingyen Overwatch
2018. szept. 30. 13:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd rá, mindenki a saját hibáiból tanul.

Miután vannak tört játékok amiket el lehet érni, egy laikus abból indul ki, hogy akkor bármiből lehet tört verzió a neten, ha elég sokáig keresi. Te megadtad a baráti jó tanácsot, a többi rajta múlik.

2018. szept. 30. 13:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Megjelenése óta próbálják feltörni (mint azt általában minden játéknál), de azóta sem sikerült nekik. Bár valószínűleg, már fel is adták.

Mivel egy full online orientált játék, ezért nincs is sok értelme feltörni, főleg, mivel közvetlen a battle net szerverekhez csatlakozik.

2018. szept. 30. 15:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Azaz közel 2 és fél éve nincs "hivatalos" feltörés.
2018. szept. 30. 15:47
 4/5 anonim válasza:
úgy hogy retardált XDDDDDDD
2018. okt. 2. 17:17
 5/5 anonim válasza:
2 INGYENES vírusirtó :D
2018. okt. 2. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!