Nagyon szeretnék segítséget kérni bárkitől, aki ezt olvassa. Pár napja egy amerikai oldal feltöltötte a képemet az oldalára és azóta sem került le pedig jelentettem. Mit tehetnék még? Valaki le tudná írni a facebook e-mail címét?
Nincs a facebooknak külön e-mail címe, az oldal funkcióit kell használnod és megvárnod amíg intézkednek.
Lehet te is el vagy tévedve, az USA a szólásszabadság hazája, és az alkotmány a szabad véleménynyilvánításon alapszik, talán a legfontosabb joguk amivel élhetnek.
Én úgy tudom hogy max nem tehetnek közzé képet amit ők csináltak, de ha általad feltöltött képről van szó, akkor kétlem hogy bármit sértene.
Feltéve hogy nem +18 és nincs kifejezett megalázás, uszítás mögötte.
PL: ha kitettek egy képet rólad ami az FB profilodról van ( sima arckép ) és aláírták, hogy "haha piszkál minket", az kb senkit nem érdekel kategória.
Ha szó lenne uszításról, lásd : itt a tag aki baszogat minket, keressük meg és nyírjuk ki, na akkor valószínűleg lépnének a megkeresésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!