Egy youtube felhasználót tucat névvel, kép nélkül hogy lehet beazonosítani, feljelenteni?
"Nesze semmi, fogd meg jól!"
Kb ez a válaszod.
#6: hehe én pont most kaptam egy ilyen választ egy youtube hozzászólásomra, hogy fel fog jelenteni az illető, csak már nem tudtam elolvasni a teljes hozzászólást, mert a youtube videót időközben törölték :DDD Még az is lehet, hogy engem akarnál feljelenteni? :DDD
...hát ezt a youtube-os hozzászólás miatti feljelentgetősdit felejtsd el. Mondhatnánk úgyis, hogy veszett fejsze nyele. Én pl. egy amcsi proxi szerveren keresztül trollkodok youtube-on álnévvel.
Mondom mi alapján tehetsz feljelentést:
Pl. valamilyen üzenetküldőn keresztül kapsz ilyen fenyegetést, hogy "megöllek", "összeverlek" (pl. Facebook Messenger, WhatsApp, Viber), akkor azzal már mehetsz is a rendőrségre.
xD Mindenki mennyire védve érzi magát, hogy így meg úgy nem lehet őket lenyomozni. Hagyjuk már #amcsiproxyszerver
Ha valaki megakar téged találni és van hozzá tudása akkor megfog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!