Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Egy youtube felhasználót...

Egy youtube felhasználót tucat névvel, kép nélkül hogy lehet beazonosítani, feljelenteni?

Figyelt kérdés
2018. szept. 3. 21:49
 1/10 anonim ***** válasza:
Kb. sehogy.
2018. szept. 3. 22:10
 2/10 anonim ***** válasza:
Ip cím alapján belehet azonosíttatni.(De ha még ezt meg is tudják neked oldani, akkor is nehéz bebizonyítani azt, hogy amikor írt vagy videót töltött fel valóban ő ült a gép előtt.) Az biztos, hogy sokba kerülne minden szakértőt bevonni + a per költségek stb és még akkor is ott vagyunk, hogy nincsen semmire se fix esélyed. Ha nincs kb életet megrengető indokod akkor csak egy fogyatékos kezdene bele egy ilyen dologba. (Ha viszont tényleg komolyan gondolod kezd a rendőrségen, egy nagyon rendőrkapitányságon és ott keresd meg az informatikus csoportot.)
2018. szept. 3. 22:18
 3/10 anonim ***** válasza:
nagyobb*
2018. szept. 3. 22:19
 4/10 anonim ***** válasza:
indítasz a saját gépeden egy webszervert, kiengeded a routeren, felraksz rá egy képet és elküldöd a kép linkjét neki. Aztán ha megnyitja, akkor a webszerver logjaiban látszódni fog az IP-je. Az alapján már feljelentheted. Persze előfordulhat, hogy más is rá fog kattintani a linkre és így más IP is belekerül a logba.
2018. szept. 4. 12:56
 5/10 anonim válasza:
Konkrétan mi a gond, mit vétett?
2018. szept. 4. 19:14
 6/10 A kérdező kommentje:
azt merészelte trollkodni, hogy az ilyet meg kéne ölni
2018. szept. 5. 10:04
 7/10 anonim ***** válasza:

"Nesze semmi, fogd meg jól!"

Kb ez a válaszod.

2018. szept. 5. 11:28
 8/10 anonim ***** válasza:

#6: hehe én pont most kaptam egy ilyen választ egy youtube hozzászólásomra, hogy fel fog jelenteni az illető, csak már nem tudtam elolvasni a teljes hozzászólást, mert a youtube videót időközben törölték :DDD Még az is lehet, hogy engem akarnál feljelenteni? :DDD

...hát ezt a youtube-os hozzászólás miatti feljelentgetősdit felejtsd el. Mondhatnánk úgyis, hogy veszett fejsze nyele. Én pl. egy amcsi proxi szerveren keresztül trollkodok youtube-on álnévvel.

Mondom mi alapján tehetsz feljelentést:

Pl. valamilyen üzenetküldőn keresztül kapsz ilyen fenyegetést, hogy "megöllek", "összeverlek" (pl. Facebook Messenger, WhatsApp, Viber), akkor azzal már mehetsz is a rendőrségre.

2018. szept. 5. 12:52
 9/10 anonim ***** válasza:

xD Mindenki mennyire védve érzi magát, hogy így meg úgy nem lehet őket lenyomozni. Hagyjuk már #amcsiproxyszerver

Ha valaki megakar téged találni és van hozzá tudása akkor megfog.

2018. szept. 6. 13:27
 10/10 anonim ***** válasza:
#9: mindenkit meg lehet találni okoska, de nem véletlenül nem lőtték még le a kuruc infót sem 10 év alatt (vagy mióta üzemel). Egy ilyen youtube hozzászólásért (mikor naponta több ezer hasonló születik) szerinted mennyire fogja törni magát a rendőrség? Semennyire.
2018. szept. 6. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!