Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Tudok tenni valamot az ellen,...

Tudok tenni valamot az ellen, hogy az id*ota ocsem ne toltogessen le minden szutykot az internetrol?

Figyelt kérdés
Most lett fejlesztve a szamitogep, vettunk bele sokkal erosebb alkatreszeket. Ki lett pucolva az egesz, ujra lett telepitve. Ket het sem telt el, de tesom mar noname torrent oldalakrol szedegeti le a fos jatekait es attol felek, higy megint telepakolja a szamitogepet virusokkal.... Tudok tenni ez ellen valamit?

#Számítógép-védelem-biztonság-torrent
2018. aug. 11. 18:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#7 Nem kell ennyire isteníteni az nkoret. Az is egy virus tanya. Milyen 20.000? Csomó játékot sokkal olcsóbban vettem arról nem is beszélve hogy karácsony fele pár játékot teljesen ingyen megkaphatsz, akár steamról akár ubisoftról vagy originről.
2018. aug. 15. 07:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez nem istenítés, ezek tények. Mondtam is, hogy ott is be lehet kapni vírusokat, de sokkal kevesebb valószínűséggel.
2018. aug. 15. 17:56
 13/16 anonim ***** válasza:
Ezek nem tények hanem a fantáziád.
2018. aug. 15. 18:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Finom a lekvár biztosan.
2018. aug. 15. 21:48
 15/16 anonim ***** válasza:

Külön gép. öcséd nem látja át az egészet, csak rakja rá a szarokat agyba főbe, aztán ha bekrepál, majd te úgyis megcsinálod...

Réges régen külön winchestert tologattunk mobil fiókban, s mindenki a sajátját használta, ha elb.aszódott tutira nem vitte magával a másik cuccosát. Sőt, készítettem ghost mentést a feltelepített gépről, így már egyedül újra tudta rakni saját magának ha bedöglött a masina. Sajnos ezzel is az a gond, hogy egy könnyebbik út, s így még jobban nem érdekelte semmilyen vírusosdi.

2018. aug. 17. 12:32
 16/16 anonim ***** válasza:
én is mindenfélét letoltok a netrol, sot, jomagam is egy programozo vagyok. A vírusoktol kézileg is konnyu megszabadulni, de jobb félni, mint megijedni, legyen egy vírusirto a gepen. Azt javaslom, hogy csinaljatok egy kulon fiokot az ocsédnek, rendszergazdait, vagy vegyetek neki egy hasznalt gépet. Olyan, hogy /internetes szutyok/. olyan meg nincs. A vírusoktol meg nem kell félni.
2018. aug. 29. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!