Hogyan tudom az elmentett jelszavaimat megnézni?
Tablagepemen el van mentve a jelszo, igy mar sajnos nem emlekszem ra. Sajnos az emailem sem el mar, es attol tartok, ha frissitem a tabletet, akkor nem fogok tdni belepni a dolgaimba, hiszen eddig ugye automatikusan be tudtam lepni.
Koszi.
Sajnos az ellenorzo kerdeseimre nem tudok valaszt adni, mert e helyett telefonszamot ker, majd kodot. Es ez a telefonszam mar nem el, de a kerdeseimre tudnek valaszolni. Ez viszont nem opcio.
Abban remenykedek, hogy a jelszavakat valahol tarolja.
Valamint ha email elveszett jelszó, az meg akkor menthető, ha megadtál a mail-hez mobil telefonszámot, és/vagy alter email címet. Utóbbi esetén megadhatsz új jelszót, az alter mail fiókod segítségével.
Ha eddig se altert nem adtál meg fiókhoz, se telószámot, akkor ne csodálkozz... Szokj rá valamelyikre. Szurkolok, hogy megoldódjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!