Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Androidos telóm van és szeretn...

Androidos telóm van és szeretném rootolni, csak már mindent kipróbáltam nagyábból semmi se sikerült?

Figyelt kérdés
Szeretném rootolni a telóm, de nem tudom... Próbáltam adb kingroot kingoroot twrp feltelepítés és semmi... Homtom s8 telóm van szerintettek ezt egyáltalán meg lehet rootolni? Olvastam, hogy az android 7.0 már valami verified boot van ami nem enged bootolni.. MTK-s az eszközöm. Elvileg sp flash toolal tudnám rootolni,de nincs hozzá homtom s8 scatter file.. segítene valaki akkár pénzt is küldök csak csináld meg..

#Android #root #Android 7.0 #MTK android root #homtom s8
2018. júl. 12. 08:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Egyetlen keresés alapjàn ezt talàltam:

[link]

De én se mondanék màst minthogy TWRP telepitése( A Verifed Boot annyit tesz, hogy a fejleszöi beàllitàsokban ki kell kapcsolni a boot lock-ot), majd a TWRP-böl egy SUPERSU-t telepitesz és készen is vagy.

Valoszinüleg a OEM unlockot nem kapcsoltad ki igy a probléma ebböl adodik.

De ez is elég értelmesnek tünik:

[link]

2018. júl. 12. 13:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajna én is próbáltam már ezeket az oldalakat, de nem nagyon jók.. mondtam csak annyit ír"wait for device" és semmi
2018. júl. 12. 21:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Olvasgass meg egy kicsit.

Fastboot módban van a telefonod?

2018. júl. 12. 22:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Az én telómon csak factory mode van recovery mód nincs... Amikor fastbootba rakom akkor meg ujra indul...
2018. júl. 13. 07:22
 5/5 anonim válasza:
Írtam privátban!
2018. júl. 13. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!