Hogy húz le a paypal 75 euróval?
nemrég kaptam egy e-mailt hogy a paypal fiókomon kereszül kifizettem a steampowerednek 50 majd 25 eurót.
Nekem ezzel az email címmel nincs is paypal fiókom, viszont a netbankomban megjelent a -17000 forint. Steamen sem adtam meg se bankkártya, se paypal adaatokat. Mit tehetek?
Mi történhetett?
Ha nem Te adtad meg az adatokat, akkor más volt. Hogy hogyan juthatott hozzá az adatokhoz, arra több opció is van. Vagy mégis Te adtad meg, vagy máshol használtad a kártyát, vagy valaki fizikailag hozzáfért a kártyádhoz, és leírta annak adatait. Mivel a Steam nevében vontak le összeget, két opció lehet. Az egyik, hogy csalók, a másik pedig, hogy valaki a Steam-en játékot, vagy hasonló dolgot vásárolt.
Első körben én felhívnám a saját bankomat, hogy adjanak részletes információt a tranzakciókról, illetve rákérdeznék, tudnak-e segíteni az összeg visszaszerzésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!