Szerintetek ez vírus a gépemen?
Ha egyszer bekapcsolom, akkor nem lassú, de a bejelentkezés résznél kb egy fél órát kell várni, mert folyton lefagy, meg nem hagyja, hogy beírjam a jelszót, ha meg sikerül beínrom, akkor többször is kilép, stb.
Miután beléptem tudom használni, viszont nem tudok rákattintani arra a fő gombra, vagy mire, tudjátok, a windows ikonra... Futtatnám a defendert, de így nem tudom.
Pls help, mert nagyon nem értek hozzá és be vagyok szarva :D köszi előre is!
Mikor beírnád a jelszót, kattints a főkapcsolóra (jobb alsó sarok), majd nyomjad a Shift-et és közben kattints az újraindításra. Aztán betölt, és valami olyat kellene keresned, hogy speciális indítási beállítások, és olyat találnod, hogy "Csökkentett mód hálózattal". Azt próbáld meg elindítani.
Ha elindult, írd be a böngésződbe, hogy Malwarebytes.org, töltsd le a vírusirtót, telepítsd fel, és futtass egy mélyvizsgálatot (14 napig ingyenes a valós idejű védelem, utána csak a vírusokat távolítja el, valós idejű védelmet nem ad). Ha talál valamit, dobd karanténba az összeset, majd újraindítás. Amit ez a program nem talál meg, azt más se fog.
Ha nem talált semmit/nem oldódott meg a "lassúság", akkor telepítsd újra a Windows-t, szerintem egyszerűbb úgy, mint feltámasztani a rendszert a halálból (gépház --> frissítés és biztonság --> helyreállítás --> gép alaphelyzetbe állítása). A személyes fájljaidat megtarthatod, de így van esély arra, hogy megmarad a vírus is (ha egyáltalán az), persze előtte érdemes lementeni minden fontos dokumentumot (kérj meg egy hozzáértőt, biztos van ismerősöd).
Ha az újratelepítés sem oldja meg a gondodat, akkor hardveres bajod lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!