Beszéltem egy külföldivel messengeren. Ez mit jelent, hogy így fordítja?
Mondta,hogy arabul leírja a nevem. Aztán beszélgetés vègèn betettem a google fordítóba és azt adja ki,hogy "Keep me logged" .
Igye ez nem feltörès? MI ez help valaki segítsen.
Ha megnyitod ezt az oldalt: [link]
Látsz olyan eszközt ami nem a tied? Ha igen akkor jelentkeztesd ki a mellette lévő három pöttyös gombbal és változtass jelszót. Meg ha tényleg feltörték akkor érdemes víruskeresést csinálni pl Malwarebytessal (és ha már van fennt vírusírtó akkor azzal is) mert ilyenkor nem a Facebook szervereit törik fel, hanem a géped/telefonod/kitrükköznek kamu belépő oldallal/stb. Érdemes a dupla faktoros azonosítást is meggondolni, ami kicsit macerás lehet, de növeli a biztonságot.
Erdekes,mert irtam neki hogy egy ismerosom megtanitotta leirni a nevem arabul. Erre o mondta h irjam le ,es majd kijavitja. Aztan ezt magatol leirta. Google forditoban tenyleg fura ,hogy a keep me logged in facebook ot irja ki. De van egy fordito ,ahol meg azt irja hogy daddy's .
Amit irtal azt meg akkor elleneriztem,nem volt ott mas helyrol valo bejelentkezes, most sincs.
Nagyon ijesztoen hangzik hogy a gepemet torte volna fel... de ez igy abszurd,nem ? Hogy ir egy szot masik nyelven,es az vmi hack lenne . Ennyi erovel magyarul en is irhatnam,hogy "tartsd bejelentkezve" ...ez nem link ,,csak egy szo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!