Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Virusos oldal le akart tölteni...

Virusos oldal le akart tölteni fájlokat!?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Böngészés közben megnyitottam egy oldalt, majd amint láttam, hogy egy virusos nyavalya be is zártam, viszont megkérdezte azonnal, hogy engedélyezem e fàjlok letöltését, amit persze letiltottam. Alul( amikor letöltök valami oda írja ki) ugráltak fel a letöltések, de mindegyik sikertelen lett. Ezután mit kéne tennem? Vírus keresést futtatok most épp:/ Előre köszönöm a segítséget és sajnálom de nem értek hozzá túlságosan
2018. jún. 18. 18:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg ezt épp hogy megúsztad. Ha BÁRMI arra figyelmeztet hogy vírusos a géped és adja az instrukciókat hogy mit csinálj, azonnal zárd be! Az maga a vírus, és szeretné ha azt csinálnád amit mond! Ha jól sejtem, ezt "felnőtt" oldalról szedted be.
2018. jún. 18. 19:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nemxd Idén érettségizek és a Horthy-korszakot tanulmányoztam éppen, megnyitottam egy oldalt és tessék:)) én se értem. Igyekszem ezentúl olyan oldalakat megnyitni, amiket már ismerek~
2018. jún. 18. 19:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Megbízható, fizetős védelem kell a gépedre. Eset a legjobb, visszaveri a támadást-
2018. jún. 23. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!