Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ha valakinek egy újonnan...

Ha valakinek egy újonnan csinált email címről küldök valamit (gmail), lehetséges hogy ki tudja deríteni a várost ahonnan küldtem?

Figyelt kérdés
Semmi zaklatási ügyről nincs szó, szeretném valamire felhívni az illető figyelmét amiről sajnos nem tud de kellene neki, viszont mindezt névtelenül szeretném. Ha esetlegesen nekiállna nyomozgatni, ki tudná deríteni ő maga (rendőrség nélkül nyilván miután ezért nem jelenthet fel) hogy melyik városban lakom, vagy esetleg más információt rólam? Biztos válasz kellene! Köszönöm szépen!

2018. jún. 7. 09:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem rendőrség nélkül - pontosabban az internet szolgáltatód bevonása nélkül, hiszen "ő" az, aki mindent tud az internetkapcsolatodról - nem.
2018. jún. 7. 09:56
 2/4 Szirty ***** válasza:
Persze. Megnézi a leveled fejlécét, és a "Received from" mezőkben látható IP címeket bemásolja az IP location finderbe. :)
2018. jún. 7. 12:59
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat, 2-estől kérdezném hogy ez biztos e, mert egy cikkben azt olvastam, hogy a gmail nem adja ki már ez emberek ip címét. illetve ha igen, ez esetben ha egy nyilvános wifiről (pl. városháza vagy egy busz wifi) küldeném, vagy mobilnetről, ezek működnének? köszi
2018. jún. 7. 13:27
 4/4 A kérdező kommentje:
És a gps koordinátákat lenyomozhatják ahonnan küldöm, ha a telefonomon a helymeghatározás nincs engedélyezve?
2018. jún. 22. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!