Hogy lehet kikapcsolni ezt a mocskos Windows Defender-t Windows 10-en? Kikapcsolom és erre pár óra múlva megint vissza kapcsol és letöröl fontos fájlokat amik nem is vírusosak csak annak érzékeli.
Amennyiben valaki nem tiszta forrásból szerzi be az alkalmazásait, ne csodálkozzon, ha a biztonsági szoftvere ( bármelyiket használja is ) károkozót érzékel.
Ha sikerülnöd végleg megszabadulnod ettől, akkor hamarosan újra látnánk a neved egy kérdés felett, ami valahogy úgy szólna, hogy Miért ilyen f*ss a Windows? Összeomlott, újra kell húzni. Vagy akár az is lehet, hogy Miért jöttek hozzám nyomozók azzal, hogy kifosztottam egy bankot?
Na jó ez utóbbi extrém, de nem lehetetlen.
Azért vírusirtód legyen a gépen. (Akkor is, ha a Defendert nem kapcsolod ki, mert az nem nevezhető vírusirtónak.)
"Na persze, a crackelt exe-id azok véletlenül sem vírusosak, csak a szemét Microsoft tekinti annak, hogy vedd meg mindenből az igazit..."
Ez így igaz, még ha szarkasztikusan gondoltad is.
Olvastam róla, pár embernek aktiválókat ki irtotta.
Szerintem mindenki rakja vissza a win7-t 8.1-t.
Csak azt nem tudom nálam miért nem ismerte fel mikkor 2x újba raktam a win7-t nem volt internet, pedig régen egyből felismerte, ez volt anno winxp-vel is. Lehet a Microsoft direkt csinálja nem használjuk őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!