Hogyan tudom Samsung telefonon azt az ertesitest kikapcsolni, ami akkor jon ha lekovetem a telefonom helyet?
Figyelt kérdés
Elegge paranoias vagyok a telefonommal kapcsolatban, es mindig is nagyon feltem, nehogy elveszzen. lattam, hogy a samsung oldalan le lehet kovetni a telefon helyet, es kiprobaltam es mukodik jol, csak jon egy ertesites hogy a telefon meg lett talalva. ez aggaszt hogyha egy amator rablo kezebe kerulne, eszre venne hogy meg lett talalva a telefon, akkor kikapcsolhatja siman es elmenekulhet vele. ezert szeretnem az ertesitest ra kikapcsolni, de nem talaltam sehol ezt hogy kell. ha valaki meg tudna mondani azt nagyon megkoszonnem.2018. máj. 13. 19:54
1/1 anonim válasza:
Szerintem nem lehet kikapcsolni az értesítést mert személyiségi jogokat sértene. Ennek segítségével ugyanis embereket lehetne követni anélkül, hogy tudnának róla. Illetéktelen hozzáférés ellen tökéletes megoldás a billentyűzár! Ha le vannak halkítva az üzenetek, illetve az értesítések hangjai és az illető nem tud belépni a telefonodba, akkor a "megtalálásról" sem értesül, de ami még lényegesebb, hogy a helyzetmeghatározást sem tudja kikapcsolni! Aki telefont lop az ezzel tisztában van, ahogy szerintem te is! Más célból pedig más módszereket szoktak alkalmazni... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!