Mi lehet a baj? Talán a vírusirtó?
Figyelt kérdés
Tehát: ha felteszek egy vírusirtót, a gépem eszméletlenül lelassul. Lassan tölt be minden program, még néhány újraindítás után is. próbálkoztam Panda Antivirussal és Avast!-tal is, mindkettőnél ezt csinálja.2010. jún. 13. 19:57
2/15 A kérdező kommentje:
Bocsáss meg, mijei?:D
2010. jún. 13. 20:02
3/15 A kérdező kommentje:
Nem vágom, de megmagyarázod, elárulom neked. :)
2010. jún. 13. 20:04
4/15 anonim válasza:
Mennyi memóriája vam? Mien processzor?
5/15 anonim válasza:
Mindegy milyen, a Panda kepes a legjobb gepeket is lelassitani, az Avastot azt sajnos nem ismerem, de szerintem probalj egy Nodot vagy BitDefendert, azoknak eleg kicsik a gepigenyei.
6/15 A kérdező kommentje:
Írom amit találtam :
AMD Athlon 64 X2 Dual Processor 4000+
2.11 GHz, 2,00 GB RAM
2010. jún. 13. 20:12
7/15 anonim válasza:
Én például a microsoft új vírusírtóját használom, nem olyan rossz.
8/15 anonim válasza:
Egy ilyen gépnek nemkéne belassulnia semmilyen vírusírtóval... Ott lesz vmi más gond is
9/15 A kérdező kommentje:
Régebben volt (lehet , hogy most is van) a gépen egy olyan vírus , ami küldözgetetett MSN-en linkeket, valamilyen képről, és hallottam, hogy az később képes lesz a gépet belassítani. Ez lehet az?
2010. jún. 13. 20:15
10/15 anonim válasza:
nemhiszem, de miért nem szeded le msn virus cleanerrel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!