Ajánlanátok vírusirtót, amit érdemes Win10-re rakni?
"Mozicsillagot, HD filmeket stb, felnőtt tartalmú oldalakat is használtam.
...
Sajnos még most is eszi 80-90%-on a procit a firefox, főleg mikkor élő adásokat nézek akkor a legrosszabb akad, memória is 95%-ra fel ment.
...
Zárt torrent oldalakba sose csalódtam, ott sose ugrálnak fel reklám ablakok stb."
Feltehetőleg kriptobányász szkript van az oldalban, az terheli le a böngészőn keresztül a gépedet.
Használj rejklámblokkoló szkriptet - például uBlock Origin-t - az meg tudja fogni az ilyesmii szkripteket.
# 11: Sajnos nem tudja meg fogni, mert fent van, bányász elleni blokkolóm is van, de mindent legyőzte.
Úgyhogy hamarosan újba rakom a windows 10-t, és őrökre hanyagolni kell az online filmes oldalakat felnőtt tartalmú oldalakat, és csak is zárt torrent oldalakat szabad használni.
Ez a lány mondta nekem hogy sza..r a Defender semmire se jó, https://www.youtube.com/channel/UCW765SYCv85ulo1agsF8P_w/vid.. és használjak rendes vírusirtót Nod-ott mint ő, ismerőse is sz...ul járt a Defender-rel.
Minden vírusírtó mellé el kell a Malwarebytes, a deffender mellé főleg. Nem egy utolsó szempont az sem, hogy a Windows alkalmanként maga teszi tönkre saját magát, a deffender sem szarabb mint a többi, csupán valamivel kevesebb vírust ismer fel. Nem túl sokat tudok róla, amikor nekem fent volt, akkor vírusom nem volt csak trójai amit viszont a fentebb említett programmal el tudtam távolítani. A NOD32-nél az a gond, hogy nem lehet feltörtni rendesen (egyetlen egyszer még nagyon régen a Nod32 7-es vagy 8-as verziónál volt olyan hogy sikerült kiütnöm annyira, hogy 5 évnyi érvényességet tudtam csinálni), 15 napot vagy 1 hónapot tudsz maximum vele elérni. Én nekem ezért nem jött be a NOD32, ami NEM rossz, sőt az egyik legjobb vírusírtó, de egyszerűen nem lehet rendesen feltörni (én nem tudtam, pedig sokat keresgéltem és kérdeztem). Ezért nem is ajánlottam a kérdezőnek. Ezért ajánlom a Kaspersky-t, amit évente kell csak aktiválni, vagy az AVG és az AVAST-ot amit egyszer aktiváltál és utána működik.
Lényeg: 100%-os sose lesz a géped, mert Windows. 99%-osra pedig csak a Malwarebytes mellett van lehetőség.
Melyiket ajánlod?
Defender, Avast, Panda?
Kettő informatikustól halottam, hogy az Avast semmire se jó, be engedi a vírusokat, és a win10-n a Defender a legjobb, legkevésbé eszi a gépet, esetleg még a Pandát ajánlotta az egyik, mert abba minden benne van, USB-t is ellenőrzi stb.
De most már le kell szoknom az online filmes oldalakról, mert ott mindig be kapok valamit, de ennyire még sose kaptam be hogy a telefont vonal rossz lett, és a wifit feltörték.
Max a zárt torrent oldalakat szabad használni, azok a legjobbak.
Helyesbítem a: "bevállt képp"-et
Erre: "kiváltképp"
Elnézést, a nagy melegben már írni is alíg tudok. :D
Malwarebytes ingyen is lehet használni?
És ezeket is ajánlod még SSD-n használni?
CCleaner, IObit Advanced, HitmanPro.
A HitmanPro sajnos fizetős, és már lejárt nekem.
A IObit Advanced is fizetős?
"Malwarebytes ingyen is lehet használni?":
Persze, itt le is töltheted: [link] ha nem sikerül valamit nyugodtan szólj és akkor szívesen segítek, akár itt akár Privátban.
És ezeket is ajánlod még SSD-n használni?:
Hát SSD-n a töredezetségmentesítőt ne használd. Már úgy értve, hogy ha elindítod a Defragmanetert, akkor az SSD-n ne futtasd, azt hagyja ki. Egyébként, Malwarebyts-ot nyugodtan használhatsz rajta, legrosszabb esetben gyorsabban indul el. Kárt nem fogsz tenni vele. A CCleaner a HitmanPro és az IObit is nyugodtan használhatod, baja nem lesz a vinyódnak. Egyedül a Töredezettségmentesítő teheti tönkre, de nem elsőre az sem. Ezért azt azért ne használd a winchestereden. :D
"A IObit Advanced is fizetős?":
Nem ismerem sajnos, annyit tudok róla hallomásból, hogy CCleaner-hez hasonló program. Nem tudom, hogy fizetős-e tisztítóprogramokat nyugodtan használhatsz SSD-n. Tapasztalataim szerint, hiszen magam is használok tisztító, illetve bármilyen vírusírtó programot a saját gépemen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!