Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Most mért van aklkora felhajtá...

Most mért van aklkora felhajtás a Facebook körül?

Figyelt kérdés
Nem minden cikket ugyan, de olvastam, de szerintem nyílvánbaló volt, hogy gyűjtenek mindenféle adatot rólunk csak úgy, mint a google..nem értem ezen mért van akkora felháborodás. Azt is lehet tudni egy ideje, hogy kijelentkezés után is követ mindket..az adatokat olyan értelemben nem ahsználja rosszra mint pl kijelentkeztél lés pl hivatalos oldlaon pl számlafizetésnél meg kell adni a kódot nem fogja kipostolni h ehhez a bankszámlafiókhjoz ez a kód tartzozik meg ilyenek..szerintem ez az egész nem kicsi van túlspilázva. A hirdetők/részévényesek-nek meg még mindig nem éri meg kivonulni a facebookról mert kb egy oldal sincs ami ennyire jövedelmező lenne, mint a face. Az meg, hogy figyelik az ember-t megint egyértelmű, hogy ha pl ez szélsőséges lesz de pl terrorcslekmények esetén..valóban ki az a hülye aki ilyet ott bezsél emg, de ha belegondolunk egy pár éve talán ps avgy xbox-on vagy már foglmam sincs melyik platformon beszéltek meg egy teror támadást..azelőtt meg volt olyan is, hogy a call of duty vagy BF eseményeinek egy részét vlaósították meg vagy vmi hasonló rémlik szóval abnnyira nem is lehetlen. Meglehet, hogy a face hanyatlik mostanában, de nem az adatlopás miatt hanem, mert már mindenki csak megszokásból ahzsnálja és unalmassá vált...Ti mit gondoltok?
2018. ápr. 21. 16:47
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Ha az ember bőrét vékony csíkokra vágjum és összekötjük, ahhoz hogy pont leérjen a földig, olyan magasról kéne lelógatni, mint ahonnan leszarom.
2018. ápr. 21. 16:56
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

"...nem értem ezen mért van akkora felháborodás..."

Azért van ez, mert a TE tevékenységeddel olyanokról is gyűjtenek adatot, akik ebbe nem egyeztek bele és még csak fészbúkjuk sincs!

2018. ápr. 21. 17:17
 3/3 Dongaben ***** válasza:
Nemrég láttam az X-akták egy újabb részét, amiben Mulder nem adott borravalót egy gépek által üzemeltetett étteremben. A gépek aztán addig "szekálták" őt és Scullyt a NET-en, hogy lehetetlenné tették az életüket. Ez ma még fikció, de a jövőben ez vár ránk...:(
2018. ápr. 21. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!