Avast mellet működik majd az Eset Smart Security?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy a kettő együtt nem futna.Úgy értem,ha kikapcsolom az avastot és úgy használom az ESS-t,vagy fordítva:avast megy ESET kikapcsolva.Működhet igy?2010. jún. 12. 16:58
1/5 anonim válasza:
Felesleges az ESET, sokkal jobb az Avast. Elméletileg működhet, de nem javasolt két vírusirtó egy gépen, komoly zavarokat okozhat pld a rezidens védelemnél, szélsőséges esetben éppen az ellenkezője következik be mint amit vár az ember (több antivírus program nagyobb védelem) Ha nem tudsz dönteni próbáld ki mindkettőt külön-külön, egymás mellet ne legyenek. Fontosabb a frissítés és a tudatos géphasználat.
2/5 anonim válasza:
Én fordítva mondanám, ESS marad, Avast megy :)
De ez mindenkinek az egyéni preferenciája.
3/5 anonim válasza:
Tegnap frissitettem az ESET Smart Security 3-at 4.2-re. Ezl sokkal jobb, többek közt beépült a Thunderbirdbe és ellenőrzi a levelezést. Szerintem az ESS maradjon, azért is, mert nagyon erősre állítható a tűzfala. Ha mind a kettőt marad, egymást is blokkolni fogják.
4/5 anonim válasza:
Miért kell két védelmi program?
A kettő közül én az ESS-t választanám, Avastban nem bízok. Amúgy meg szerintem mindkettő gyengusz, én személy szerint egyiket sem használom.
5/5 anonim válasza:
Működni működhet, már én is próbáltam így. Csak a kikapcsolás úgy történjen hogy TELJESEN leállítod az aktív védelmet. Bootoláskor nem tölt be, memóriában nem fut, frissítést csak akkor szed le, ha te manuálisan indítod el stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!