Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Melyik rendszer stabilabb a...

Melyik rendszer stabilabb a saját tudásában jelenleg (7 vagy a 10 *x64), mert elég nehéz a megszokás fél év átváltás után is, meglátásokra lennék kíváncsi?

Figyelt kérdés
Köszönöm!!!
2018. ápr. 12. 11:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én még mindig a 7-re esküszöm. A 10 frissítéseivel nagyon sok gond van, ismerősök akik használják csak panaszkodnak rá, hogy belassul utána a gépük vagy egy adott játékkal utána nagy fps dropjaik vannak.
2018. ápr. 12. 11:39
 2/12 anonim ***** válasza:

7-re csak biztonsági javítások jönnek, nem fejlesztik, stabil rendszer.

10 -est folyamatosan barkácsolják, abból is már vagy 5 verzió volt, és most jön majd a következő, csak valami súlyos gond volt és csúszik kicsit...

2018. ápr. 12. 12:12
 3/12 anonim ***** válasza:
Én csak a 7-ben bízok Windows terén. Azóta használom napi szinten, hogy kijött az első publikus béta kiadás (lassan 10 éve), és ez idő alatt csak akkor volt vele gondom, ha az MS elszúrt valamit a frissítésekben. Ellenben a 10-zel eddig csak bajom volt, pedig 4 féle gépen is próbáltam, többször is. A leghosszabb idő amit kibírtam vele, az 4 hónap volt, és végül a Fail Creators Update vágta haza úgy, hogy majdnem buktam miatta minden adatomat is. Mondjuk már előtte is haldoklott a rendszer, szóval várható volt.
2018. ápr. 12. 12:15
 4/12 A kérdező kommentje:

Én is úgy látom, hogy eléggé gány (mint amikor egy összeomló házat akarnak glettelsésel meg festéssel egyben tartani), csakhát a 7-nél meg van az a Windows Update probléma is, ami be tud állni és nem frissít valami hiba folytán amire még nem jöttem rá. Ez a 10 annyi dolgot erőltet rá az emberre, hogy az frenetikus.

Pl. még ott van amikor visszakérdez fájlműveletekkor hát az horribilis. Meg a sok átgondolatlanságból fakadó dolgok. Kis apró dolgok ezek, de nem kevés.

2018. ápr. 12. 12:21
 5/12 anonim ***** válasza:
Linux Debian? :) vagy Mint?
2018. ápr. 12. 12:39
 6/12 anonim ***** válasza:

Nemkérdés: Windows 8.1

Atomstabil és állva hagyja a Windows 7-et sebesség terén.

2018. ápr. 12. 13:41
 7/12 anonim ***** válasza:
#8 egyébként az tényleg nem volt egy rossz rendszer az első laptopomra azt raktam fel, nem volt vele semmi gond. Csak a metró nem kellett volna bele. Sosem használtam. :D
2018. ápr. 12. 14:32
 8/12 anonim ***** válasza:
A munkahelyi gépemen nekem is 8 van, szódával elmegy, a 10-nél jobb az biztos.
2018. ápr. 12. 14:45
 9/12 anonim ***** válasza:
#8 Windows 8.1 és igazából az összes Windows eléggé be tud lassulni egy rossz céges group policy-től (de még mindig gyorsabb, mint egy Windows 7 céges boot).
2018. ápr. 12. 14:56
 10/12 anonim ***** válasza:

Rendszergazda vagyok úgyhogy tudom. :)

2018. ápr. 12. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!