Történt már veletek ilyen a Comodo internet security-vel?
Az történt hogy rá mentem a besoroló vizsgálatra és nem ellenőrizett le semmilyen fájlt mert nem találta őket.Azután rá mentem a gyors vizsgálatra ott elkezdett frissíteni és akkor kijelezte hogy ennyi vírus van a gépemen (13338)!!!De amikor elkezdett keresni akkor nem talált semmilyen vírust.És ezután gondoltam hogy valamilyen hiba lehet újra indítottam a gépet és akkor újra elkezdtem ezeket a cselekményeket és minden ugyanúgy történt.Ekkor be mentem a vezérlőpultba és rá kattintottam arra hogy újra telepítse (pontosan nem emlékszem a gomb nevére).Ki írt valamilyen szöveget gondolom azt hogy gratulálunk sikereljárt a művelet.Ekkor újra kellet indítani a gépet és azután minden jó lett.
-Szerintetek mi lehetett ez?
-És esetleg tudtok egy meg bízhatóbb vírus irtót + tűzfalat?
Az IT café fórumában van egy Comodos topik.Javaslom ott is feltenni a kérdést, ha itt nem jönne rá válasz.
A ZoneAlarmnak van ingyenes tűzfala és vírusirtója.Esetleg a tűzfal mellé feltehetsz más ingyenes vírusirtót is.
Ingyenes vírusirtók:
360 Internet Security,
Ad-Aware Free Antivirus+,
Avast,
AVG,
Avira Free,
Bitdefender Free,
Comodo AV vagy IS - ez utóbbi tűzfalat is tartalmaz,
Kaspersky Free (!),
Microsoft Security Essentials ( Windows 8 esetében már a Defender része ),
Panda Cloud.
Hogy mennyire megbízhatóbbak ?Nem tudom.A többiben is előfordulhatnak időnként hibák.
A Kaspersky és Bitdefender fizetős verziói rendre az élmezőnyben végeznek a teszteken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!