Ha átfúrok egy CD-t visszaállíthatók belőle az adatok?
Minek neked őrizgetni egy használhatatlan műanyag vackot?
Ha nem kell törd darabokra, és dobd ki.
#2: Épp ez az, hogy nem akarja őrizgetni, ki akarja dobni, de a műanyagot újrafelhasználhatóan akarja kezelni.
Kérdező: ha csak belefúrsz, attól még CD-olvasóba helyezhető, és lassú sebességen - a kifúrt hely kivételével - olvasható marad.
A legbiztosabb, ha darabokra töröd úgy, hogy ne lehessen berakni az olvasóba.
Egyes iratmegsemmisítők képesek CD-t is megsemmisíteni - még a legolcsóbb kézzel hajtottak is:
Miért dobod ki őket ha még müködnek?
Nekem vannak VHS kazettáim, audió kazettáim, bakelit lemezeim, CD, DVD lemezeim, amedig nem mennek tönkre addig nem dobom ki őket.
Hogyhogy nem írsz adatokat CD-re DVD-re?
Én még szoktam írni zenéket filmeket képeket.
Ha kiszámolod nincs semmi létjogosultságuk már. Egy 1 TB -os vinyót, ami használtan 6000 Ft újonnan 11000 Ft, arra kb 230 db DVD -nyi adat fér. A legszarabb üres DVD papírtokban 70 Ft, 230*70 vagyis 16 100 Ft -ot költöttél 1 TB -nyi DVD -re, akkor megéri? Szerintem nem! És akkor még kínlódj vele, sérülékeny, nem túl tartós, lassú, állandóan cserélgesd, ha valami kell róluk, meg a rengeteg hely, amit elfoglalnak. Ráadásul egy vinyót korlátlan számban újraírhatsz míg bírja a mechanika.
Ezért mondtuk hogy a végét járja. Talán a Blu Ray felvehetné vele a versenyt, de ezt még mindig elég szar ár/érték arányba adják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!