Melyik felhő alapú tárhelyet ajánljátok 30 GB fénykép tárolására?
Olyan kellene ahol ezt a mennyiséget tudom ingyen tárolni.
MEGA - ról vélemény? Amennyiben jól tudom, ott 50 GB-ig ingyenes, amig googe drive csak 15 GB-ig.
Google fotók, ingyenes... A kezdetektől van e-mail fiókom.
12 éves fotóimat is nyugodtan vissza tudom nézegetni.
Múltkor lemásoltam a gépemre az albumokat, hogy itthon offline is meglegyen.
Válogatni akartam, melyikekből csináljak egy összesítő albumot.
57 giga képet töltöttem le... fél napomba került.
Tényleg ingyenes a tárhely, ha nem a nagyok a képek felbontása.
De senki sem tudja, mikkor gondol egyet a Google és már nem lesz ingyenes képek feltöltése csak 5 GB.
MEGA is csak 15 GB add új fióknak, de senki sem tudja meddig lesz a régi fiókoknak 50 GB.
A Microsoft OneDrive is adott már ingyenes 100 GB, 30 GB, 15 GB, és most már csak 5 GB add, aki nem mentette le a képeit fájljait annak volt nincs. Olcsó húsnak híg a leve.
A Google régen adott 25 GB ingyen meg 5 GB, mindig változtatni fogják amikkor ők akarják, és hiába mérgelődünk ha fájljaik eltűnnek a felhőben.
Igen. Pontosan ettől tartok én is, hogy egyszer csak "eltünnek" a képeim, amit nagyon nem szeretnék.
Valószínű, hogy veszek egy külső merevlemezt... Csak kerestem a legolcsóbb megoldást.
Ha vissza is vesznek az ingyenes tárhelyből, nem törölnek , csak nem engednek feltölteni.
De hát az ingyenes dolgok ilyenek. Fizess érte és akkor nem lesz visszalépés.
Ha külső winyót veszel, a biztonság a te felelősséged lesz. Minimum egy RAIDet beiktatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!