Legalább háromféle ingyenes vírusirtót tudok mondani kapásból. Ha sóher vagy, akkor használd azokat. Amíg nincs alternatíva, egy bizonyos szintig értem, hogy sokan inkább megoldják okosba. De, amikor ott van x-féle ingyenes, legális megoldás?
2010. jún. 8. 20:33
12/23 anonim válasza:
Igen fizettem, de mert céges (vállalkozásom van), inkább fizettem a félárat, mint aztán állandóan újra telepitsek. Nekem munkaeszköz a net és az ESET SS. Tört nem kell, az a bizonyos NOD Antivírus is az volt, amelyik mellett bejött a másik gépemre a trójai.
Ha viszont nincs pénzed, akkor tényleg vannak nagyon jó ingyenes vírusirtók is. Pl. ezek: [link]
2010. jún. 8. 20:47
13/23 anonim válasza:
Ne meséljétek be nekem hogy Majomparádéról vagy Ncore ról vírusos amit letöltesz... chh
2010. jún. 9. 13:59
14/23 A kérdező kommentje:
Hááát végiglonasva ezeket, arra a következtetésre jutottam, hogy jobb egy legális vitusírtó, mint egy crack-elt. Én is beload-ról szedtem le vírusirtókat, és hiszitek vagy sem a saját crack-e alapból egy trójai volt.
2010. jún. 9. 20:23
15/23 anonim válasza:
Nézd meg, ha legálisat és nem drágát akarsz, rengeteg kedvezmény van hozzá. [link]
Ha nem crack, akkor teljesen biztonságos, egy éve nem jutott be a netről semmi. Tűzfalát be kell tanítani, Windows-ét kikapcsolni. Eset Smart Security 4.2 van a laptopomon.
18 14: Magyarázd meg nekem, hogy a valódi fizetős ESET Smart Security kizárólagos védelme vajon miért nem engedett be semmit a gépre egy éve? Miért lenne annyira rossz?! Sok múlik a tűzfalon, az pedig egész egyszerűen kiváló. És még több múlik az USER szokásain, milyen oldalakon jár, milyen vírusos vacakokat nyitogat meg, egyáltalán mik a netezési szokásai.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!