Mi lehet a probléma? Rendszerpara?
Figyelt kérdés
Este még minden rendben ment a gépen. Reggel most, mikor bekapcsoltam nem indul el a rendszer, csak egy aláhúzott vonalka villog inditáskor. Ugyanez a helyzet csökkentett módban is. A hardveremmel szerintem nincsen probléma, minden megy ahogy szokott, de inditáskor csak ez a villogó jel jelenik meg, nem indul a rendszer. Előtte bekaptam ezt a trójai virust, ami az explorer.exe-t fertőzi meg, de többen azt mondták az avast vakriasztása. Erre gyanakszok, hogy müvelhetett valamit, bár nem jutottam dűlőre az a virus mennyire vak. Más virusfertözésről nem tudok a gépemen.2010. jún. 7. 11:01
1/2 anonim válasza:
-Ellenőrizz le minden kábelt hogy nem lazult e ki.
-futtas végig egy spywarterrminatort
-töröld le az avast
-tedd föl a nod32-t
-álíts a felbontáson
-frisícsd a video drivered
-ha így sem megy rakd újra a rendszert
-ha akkor sem lesz jó vagy a monitorod halt be, vagy a vinyod.
2/2 anonim válasza:
Indításkor nyomogasd az f8-at.válaszd a"legutóbbi működőképes beálítások"at.ha így sem megy akkor telepítsd újra a rendszert.
Itt egy JÓ Windows:Windows 7
Írd be a google-be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!