Mitől mennek el a monitorról a színek?
Figyelt kérdés
A számítógép képernyőjének már egy jó ideje fura színe van. Szinte nincsenek benne színek, bár jobb mint a fekete fehér.. Néha van hogy visszajön a normális színes kép.Mitől lehet?2010. jún. 7. 10:24
1/9 anonim válasza:
Ilyen a mi monitorunkkal is volt, bár nekünk az egész zöld árnyalatú volt, és néha nekünk is visszajött a színe majd elment.Valami kiment a monitor belsejében (már nem emlékszek hogy mi), de el kell vinni egy számítógépeshez és az megjavítja.
2/9 anonim válasza:
Amikor nálam volt ilyen, akkor az adatkábelt kellett kicserélni, abban tört el egy szál. Próbáld meg, hogy végig mész a kábelen a kezeddel, úgy, hogy közben mozgatod.
3/9 A kérdező kommentje:
Ahha. És melyik lenne az adatkábel?
2010. jún. 7. 10:43
4/9 anonim válasza:
Nekem egyszer attól ment el, mert túl közel volt a hangfal és a gép a monitorhoz. Amikor ezeket messzebb tettem, csináltam egy-két DEGAUSS-t a monitoron, utána jó lett. Persze egy idő után minden monitor tönkremegy, ez olyan, mint amikor képcsöves lesz a tévé, nincs értelme javíttatni sem, mert többe kerül a leves, mint a hús...
5/9 anonim válasza:
Az az adatkábel, amelyik nem a konnektorba, hanem a számítógépbe csatlakozik.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
Amúgy sokszor előfordul az is, hogy a hangszóró elkezd zúgni, lehet hogy a kettő összefügg?
2010. jún. 7. 11:20
7/9 anonim válasza:
Lehet, hogy összefügg, az mindenesetre nem jó, ha ezek a cuccok túl közel vannak egymáshoz...
8/9 anonim válasza:
esetleg nincs a közelben mágnes? az is baj lehet
9/9 A kérdező kommentje:
nem tudom.. de a hűtő a közelben van, vagyis mellete
2010. aug. 11. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!