Mit jelent ez az "észlelt elem"? Mi ez az "eszköz"? Mit tegyek, ld. Lentebb.
Számítógép-problémát jelez napok óta a gépem. Kártevő szoftvert észlelését jelezte. Vélhetően nem védett a gépem, ezt írta ki.
Az általa felajánlott vizsgálatok közül többször elvégeztettem a teljes vizsgálatot, és ezzel - úgy tűnt, mert ezt jelezte - a védettség visszaállt.
Kiírt egy dolgot, "észlelt elemek" -ként: HackTool: Win32/AutoKMS. Ez mit jelent, eltávolítandó?
Ám a Google-Gmail is jelentkezett: és a Google-fióknál talált biztonsági problémák egyik megoldására azt közölte, hogy távolítsam el a fiókot a következő eszközről: Vowney Lite -ról.
Fogalmam sincs, mi ez az "eszköz". (És amiatt, mert 298 napja inaktív. az eszköz, vagy a fiók???)
Tök tájékozatlan vagyok e téren, nem értek hozzá.
Valójában mit tegyek?
(A Google másik problémamegoldását nem kívánom igénybe venni: távbeszélőszám-megadás, biztonsági jelszó megadása...)
A google fiókról válaszd le az összes eszközt.
A telefonodon, tableteden újra be kell majd jelentkezni, de ez legyen a legnagyobb bajod. Én a helyedben jelszót is változtatnék, biztos ami tuti.
A talált vírust meg töröld le vagy helyezd karanténba, amelyiket a progi felajánlja neked, további teendőd nincs.
Az AutoKMS simán letelepíthető, van uninstallja.
Viszont utána valószínűleg nyavalyogni fog majd a Windows, hogy nincs aktiválva.
Úgy tudom, hogy eredetiek.
Köszönöm mindegyikőtöknek a válaszát!
Üdvözlettel: egy Kezdő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!