Mit tegyek ha elfelejtettem a rendszergazda jelszavát sz. Gépen?
Nem lenne hasznosabb megbeszélni a használatot mint sunyiban a tiltás (vagy indokolatlan szigor) ellenére azt kockáztatni hogy még rosszabb helyzetbe hozod magad?
Csak mert a kérdésből az következtethető le, hogy azért vették el mert nem tanultál magadtól vagy az ő kérésükre sem, hanem csak a gépet csesztetted - így elvették. A logika szerint ha mindent úgy csináltál volna ahogy akarják akkor nem kellett volna korlátozni. Tehát azért kezelnek gyerekként mert úgy viselkedsz. És ebből kiindulva a tiltást megkerülni, és már csak azért is használni azért nem jó ötlet, nehogy egy vehemensebb szülő ketté törje a gépet dühében amikor kiderül, vagy csak simán végleg rajta marad a jelszó.
Félév most volt, az jó lett? Remek ürügy arra hogy olyan jól tanulsz, megérdemled. Ha nem, az szívás.
Nem nagyon értem a szüleidet. Ha kitünő tanuló vagy akkor miért nem engedik, hogy gépezzél, ha állításod szerint akkor is jó tanuló voltál, amikor még megengedték.
Az én fiaimnak 12 éves koruk óta saját számítógépük van. Soha nem korlátoztam, hogy mennyit ülnek előtte. A nagyobbik idén végez az egyetemen (programtervező szakon), a kisebbik informatikát tanul középiskolában. Mindegyik kitünő tanuló, függetlenül attól, hogy mennyit ülnek a számítógép előtt. Pedig mint a legtöbb fiatal legtöbbször ők is csak játszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!