Hol lehet jelenteni, hogy olyan rendorsegi riasztasos virus van a neten?
"egy sima filmet akartam leszedni csak"
Vagyis lelopni.. ami Kb. annyira bosszantó a jogtulajdonosoknak mint neked a vírus...
Évek óta jelen van.
Mondjuk én csak simán bezárom a blokkolt böngészőt.
1 es nem kotekedest vartam.De ha mar itt tartunk,a Canadahun oldalrol evek ota tolt le rajtam kivul meg millio ember,ugyhigy hajuk ezt.
Kicsit nagyobb azert a bosszusag.
Most ugrani kell arra,h filmet toltottem le?Hazudni kene?
Irhattam volna siman,h megnyitottam egy oldalt.
2. es ez az,h nem engedte siman bezarni,ki se kapcsolni,az egesz gep blokkolva volt,ujrainditaskor szinten.
Szoval,a kerdesre a valasz esetleg?
Nem kell sehol jelezni,oke.
"Volt virusvedelem,tuzfal,ilyesmi."
A vírusirtók a vírusok egy-egy jelentős (>90%) részét ismerik fel, de mindig van egy kis hányada amit nem találnak meg. Így lehet, hogy az egyik vírusirtó képes megfogni a "rendőrségi vírust" a másik - ami egyébként ugyancsak egy jó vírusirtó - meg nem.
"De kikapcsolni is alig lehetett,es blokkolta teljesen a gepet,ujbol megjelent.Szerencsere epp itthon volt a fiam,es ujra telepiti az egesz gepet"
Felesleges volt újratelepíteni. Rendes kártevőkereséssel, a böngésző gyorsítótárának törlésével megoldható lett volna a probléma:
Lepontozhattok akkor sem változtat a lényegen...XD
"Szerencsere epp itthon volt a fiam,es ujra telepiti az egesz gepett"
Gondolom az Op.rendszer is full legális....
De rá vagy kattanva erre a témára,utolsó, érdemi választ viszont nem tudsz adni..Menj,és osztogasd az okosságaidat máshol.
Úgy látom, nem érdemes ide írni, mert csak a kötözködés megy,és a szavaim idézgetése..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!