A gépem egy zöld háttér kíséretével lefagy. Mitől van ez?
Figyelt kérdés
A számítógépem már harmadjára zöld monitor kíséretében lefagy. Először vírusra gyanakodtam, de nem találtam semmit a gépen. Majd lefrissítettem a windowsot (hátha) de semmi haszna. Kérlek segítsetek! Mitől van ez és mit lehettne ellene csinálni?2018. jan. 18. 22:49
1/3 anonim válasza:
Memtesztet futtass.
Ha ez egy asztali gép és van benne dedikált VGA, akkor próbáld meg nálküle, alaplapi VGA-val.
HDD-teszt HDSentinellel.
Friss BIOS, friss driverek.
Valami csak eredményre vezet.
2/3 anonim válasza:
Menj ki a műhelybe, fogj egy csavarhúzót, szedd szét a gépedet (persze áramtalanítsd előtte), a tápegységnél meg kell nézned egy multiméterrel, hogy mennyit mutat. ha ezzel végeztél, a processzor hűtőjét kell eltávolítanod ha nem jelez semmit a multiméter. Ez után fogj egy kalapácst és csapd szét az egész gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!