Milyen ingyenes vírusirtót ajánlotok a nagyi laptopjára?
Figyelt kérdés
Nem a legújabb laptop
Intel Pentium 2.33 GHz-s proci
Integrált intel videokártya
3 gb ram
500 gb-s hdd
Gyárilag Windows Vista volt rajta, most tettem rá Windows 7 Ultimate-t.
Netezésre, Youtube-zásra, Online rádiókra használja.
2017. dec. 23. 14:33
12/14 anonim válasza:
Az nem baj ha olyan reklámok vannak mint a YouTube-on, csak ne olyan legyen felugranak az ablakok vírusok kémprogramok mit Pl: Mozicsillag, Filminvázió stb.
Tegnap Facebookon ezt a hírt kaptam [link]
13/14 anonim válasza:
Eddig a tpbről tudtam csak hogy bányászott a gépeden keresztül bitcoint, de ez csak annyit tesz a géppel hogy nagyon lassítja. De ha használsz adblockot akkor nem kell aggódnod mivel le letiltja.
14/14 anonim válasza:
Szerintem jobb félni mint megijedni. Múlt hét előtt a Defender egyből jelzett 2x is veszélyes az oldal és le is tiltotta azt a kártevőt. Azért nem használom már az ilyen oldalakat, meg amúgy is újba kell raknom már a gépet, legjobban zárt torrent oldalakat használók nCore, Majomparádé, Ztracker stb, meg amúgy is ott vannak a sók filmek Indavideón, Videán, YouTube-on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!