MSN-n küldözgetett vírus ellen mit lehet tenni, ha már "megkapta" as MSN?
Ez az a vírus, ami kijelentkezett állapotban küldözgeti szét magát az ismerőseimnek.
Esetleg egy MSN újratelepítés segít?
ha elfogadtad ezt a ,,küldést" akkor nem segít :P
ha AVASTod van akkor frissítsd! vagy esetleg ha kimutassa hogy virus van a gépeden, akkor KARANTÉNBA ZÁRÁS asszem így írja, arra kell kattintani...
nekem is volt egy pár hete és ez segített :)
Ez a fajta virus nem a gepedet fertozi, hanem az msn-fiokodat. Tehat akarhanyszor ujratelepited az msn-t, akkor is kuldozgetni fogja a nevedben a - szinten virusos - linkeket.
A megoldas: regisztralj uj msn-fiokot, es legkozelebb ovatosabban. Nekem is csak ez segitett.
Konyorgom, a fiokot megfertozo virus _nem_ a gepen van, ergo a virusirtok _nem_ tudjak kiirtani. De kivanom, hogy sikeruljon.
A 2. hozzaszolo
Az AVAST szart sem ér, már elnézést...
Egyértelmű a megoldás egy másik fiók létrehozása, utánna meg jobban oda kellene figyelni mit nyitsz meg. Általában az ilyen oldalak az ingyenes csengőhangot ígérők.
Én egy msncleaner progival irtottam ki pár gépről.. gyakrabban kell jelszótváltoztatni..és nem szabad semmilyen oldalon megadni... akkor nem talál be a "virus" :)
de azis jó megoldás ha új fiókot regelsz...végülis ha a kocsidbol kifogy az üzemanyag akkor is vehetsz újat :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!