Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Melyik vírusírtót javasoljátok?

Melyik vírusírtót javasoljátok?

Figyelt kérdés
Új laptopot kapnak a nagyszülők. Internetezésre, YouTube és hírböngészésre fogják használni. Melyik vírusírtót javasoljátok?
2017. dec. 17. 20:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Tudod most árultad el magad és ugyan ezt mondtam én is. :) A FIZETŐS MINDIG JOBB!! :) Nem fogom megkapni, és tudod hogy miért nem? :) Mert nem vagyok idióta, mert nem kattintok olyan dolgokra amikre tudom hogy nem kellene. Mint pl hogyan legyen 6x nagyon péniszed, így fogyhatsz le 1 óra alatt 50 kilót és főleg nem adom meg uganda miniszterelnökének a bankszámlámat akit kitoloncoltak az országából de ha vissza tud jutni akkor a vagyonából ad 20 milliót. :D Ez ennyire egyszerű. De amúgy elárulom neked. Aki be akar jutni a gépedbe az be is fog tudni. :) Szerinted ezek az emberek annyira hülyék? Haveromnak küldött egy magyar srác egy trad offert steamon EGY HIVATALOS STEAM ÁLTAL KÜLDÖTT LINKET! Amiben el volt rejtve egy kémprogram. :) Hiába volt prémiumos eset nod32 a gépén. :D Úgy átment rajta mint ide Bakta. Aztán meg pislogott mint az a bizonyos hal hogy steamon az összes itemje, metin2 az összes itemje, wowba az összes goldja csak így eltűnt. :)
2017. dec. 22. 12:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Gondolom, FIX-es Eset-NOD, nem pedig a valódi kódos, aki a védelmen takarékoskodik, az hetente telepítheti újra a Windows-t. Kösz, de nekem munkaeszköz is a gépem, nem játékszer, sok értelmes adattal. És havonta le is mentem külső merevlemezre.
2017. dec. 24. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!