Újra szeretném tenni a gépet de úgy hogy kb 70 gb fájl megmaradjon Ezt hogy?
Figyelt kérdés
Nagyon be van lassúlva a gép és újra szeretném rakni és úgy hogy 70 gb fájl megmaradjon lemez zsugórítás vagy hogy?2017. dec. 15. 18:48
1/5 anonim válasza:
Csinálsz neki külön partíciót lemezkezelőben.
2/5 A kérdező kommentje:
13 gb enged (de nem is akarja megcsinalni) és nekem van még 100 gb szabad tárhelyem ez mitől van?
2017. dec. 15. 19:27
3/5 anonim válasza:
Teljesen felesleges újratelepítgetni, mert a félévente érkező nagyobb frissítések ezt amúgy is megteszik. Inkább a lassulás okát szüntesd meg. A feladatkezelőben kiderítheted, hogy mi használja a processzort vagy a merevlemezt.
4/5 A kérdező kommentje:
Bárcsak ilyen könnyen menne nézhetem hogy mi viszi el a memóriát 99% az se tudom mi és hol rejtőzködik na mindegy veszek majd egy jobb netet oszt minden fontosat visszatöltök azt ennyi
2017. dec. 15. 21:20
5/5 levis56 válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!