963kto kérdése:
Miért blokkolja az AVAST a programot, annak ellenére, hogy a kivételek közé betettem?
Figyelt kérdés
A végén már minden mappát/ programok, programfiles/x86/ , exe az asztalon is valamint az összes programmal kapcsolatos file-t/ a kivételek közé tettem, de csak akkor engedi működni, ha a vírus írtót kikapcsolom.2017. dec. 10. 17:39
3/3 anonim válasza:
Le leeht pontozni nyugodta, az a vírusírtó, ami figyelmen kívül hagyja a felhasználó utasításait igen is szar. Én ESET NOD32-őt használok és érdekes módon nincs ilyen gond vele. Azért véditek az AVAST-ot mert az ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!