Rácz Gyu78 kérdése:
Vettem egy új laptopot Windows 10 home van rajta gyárilag! Létezik h vírust tud kapni?
Figyelt kérdés
2017. dec. 9. 05:54
11/17 anonim válasza:
Windows Defender biztosan van rajta, ha valódi aktiválód van. De mellette nem árt a Malwarebytes Free sem. Letöltöd és telepíted.
13/17 A kérdező kommentje:
Srácok!!!Garanciális a gépem és annyira szar h nem lehet letölteni semmit és nem lehet át állítani sem!!!Nevetséges azért nem vagyok mert 3 hónapot ment és egyszer csak összeomlott az is lehet a gépem szar úgyhogy a UPC igenis intézkedjen!!!!Köszönök minden segítséget és a kedves szavakat is...!!!
2017. dec. 10. 01:34
14/17 anonim válasza:
Ennyi erővel beperelhetnéd a UPC-t, a Celeb vagyok ments ki innen című műsorért.
Ha majd beszélsz velük, kérlek ezt is említsd meg nekik !
15/17 anonim válasza:
A UPC-nek semmi köze a gépedhez. Ne legyél már ennyire szerencsétlen. Komolyan gondolod, hogy ők csinálnak vele valamit?
Oda vigyed, ahol vetted, vagy legalább normális szervizbe.
16/17 anonim válasza:
Ez egy troll, ne dőljetek be neki.
17/17 anonim válasza:
Megvettél egy kinai műanyagos gagyit. Elviszed a szervízbe, garanciában ingyenesen rendbe teszik. Kérdés??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!