Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Szerintetek jó ötlet volt azt...

Szerintetek jó ötlet volt azt a nevet adni a wifimnek hogy "GY-M-S. MRFK_MFR-161, ,?

Figyelt kérdés

2017. dec. 7. 10:49
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Rajtad kivul erdekel barkit is?
2017. dec. 7. 10:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Lehet hogy téged nem érdekel, lapozz tovább! :D láttam már olyant aki azt adta a wifinek hogy; Tek megfigyelo kocsi, meg Rendorsegi lehallgato furgon. Xd
2017. dec. 7. 10:54
 3/10 Koplárovics Béci ***** válasza:
Annyira tökmindegy, hogy mi egy wifi neve. Aki fel akarja törni a wifidet, az úgyis tudja, hogy csak egy hülyegyerek ad neki ilyen nevet, mert valahol olvasta. Fikarcnyit sem lesz ettől biztonságosabb.
2017. dec. 7. 10:58
 4/10 A kérdező kommentje:
Amióta ez a neve, egyszer sem próbálták meg feltörni, :D
2017. dec. 7. 11:03
 5/10 Koplárovics Béci ***** válasza:
Hja. Mert előtte meg percenként hatszor. Nekem az első célpont lenne, mert tudom, hogy ilyen nevet 12 éves, vagy agyilag azzal egyenértékűek adnak a wifi nevének. Még a rendőrök sem ilyet adnak neki.
2017. dec. 7. 11:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Es? Nalam meg egy darabig Ez nem ingyen van more! nev volt, de ettol meg mindig kutyat sem erdekli.
2017. dec. 7. 11:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Én azt adtam neki, hogy MELEGBAR. Azóta csak a szomszéd srác próbált rá felcsatlakozni...
2017. dec. 7. 11:06
 8/10 anonim válasza:
Én azt adtam hogy “Loading...” az olyan mintha olyan szar lenne a net hogy most is még csak a nevet tölti be..
2017. dec. 9. 19:18
 9/10 A kérdező kommentje:
Ez jó xd.
2017. dec. 10. 06:47
 10/10 Googlesuort válasza:
Kedves Barátom! Karácsony közeledtével szeretnélek ellátni jókívánságokkal! Remélem a Wifiden a WPS aktiválva van, mert az sokkal biztonságosabbá teszi a routert! A router adminisztrációs paneljának a jelszavát a biztonság kedvéért hagyd alapértelmezetten! Az utolsó jó tanácsom, amit nem minden router támogat, tedd ki az egész otthoni hálózatodat Demilitarizált Zónába! Sokkal jobban védi majd meg a cuccaidat. XD XD HAPPY XMAS
2017. dec. 18. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!