Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Folyamatosan letiltja a...

Folyamatosan letiltja a facebook a profilom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tegnapi nap folyamán letiltotta a facebook a személyes profilom,elküldtem a személyigazolványomról egy fotót,hogy ezzel igazolom magam,valóban én vagyok aki használja a profilt.

Csináltam egy másik fiókot,gondoltam amíg vissza jeleznek,legyen egy másik amit használok. Igen ám,de 10 percnél tovább nem élt ez a profil sem,fényképet kértek amivel igazolom a hitelességem,ezt feltöltöttem és írta a rendszer hogy majd azonosítanak,és keresnek emailben.

Na,4 facebook profilt csináltam!! És mind a 4 ugyan így járt,hogy fényképes azonosítás,és majd emailben jeleznek.

Konkrétan bármilyen profilt csinálok,10 perc és már vége is van.

Nem tudom mi lehet a probléma,a telefonomra is gyanakszom,nem-e valami vírus lehet rajta? Nem sértettem a facebook müködési elveit,semmi +18os provokatív dolgot nem tettem közzé.

Kérem valaki segítsen! 5 facebook profil vár arra hogy jóvá hagyják :/

Köszönöm előre is!

2017. dec. 2. 17:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem is tudtam hogy a facebook szabályzata nem tiltja a többszörös profil regisztrációt.
2017. dec. 2. 17:34
 2/2 Bibu0728 válasza:
Sajnos ugyanígy vagyok....volt egy profilom kb 4évig amit tiltottak ...millio emailt irtam probaltam felkebezni de csak annyit irtak vissza,h vlki jelentette az egyik posztomat mint keretlen tartalom....erre reagaltam is nekik h ugyan milyen posztot? es h miert kell egybol tiltani? annyi valaszt kaptam ,h ok ezt nemtudjak kivizsgalni.....utanna csinaltam egy uj profilt ami kb 1hetig tartott tiltottak......majd egy uj keszulekrol uj fiok....igaz ugyanazzal az itthoni wifi hasznalattal....kb 3honapig ment majd ujra tiltottak...kb 20emailt irtam nekik de meg valaszt sem kaptam 3het alattt
2018. okt. 1. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!