Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Na most leírok egy folyamatot!...

Na most leírok egy folyamatot! De előtte mondok egy elnevezést rendszertöltéskori vizsgálat mit jelent?

Figyelt kérdés

A másik előjött egy AVG Anti Vírus Free ablak!

Ez mit jelent?? Mert nekem magam az AVG, mint vírus kivédő már rajta van a gépemen!

Én ettől függetlenül, hogy felajánlotta meg minden, engedélyeztem!

Dee mutatta is a folyamat elvégzésének a lépéseit!

Az egyik a böngész ölő bővítmények, a következő a vírusok és egyéb kártevők, a harmadik pedig a teljesítmény problémák!!

A következő pedig, hogy amikor erre a legutóbbira is engedélyt adtam, az elvégzésnél az első két sornál, igen számadatokat írt ki, azaz a böngész adatoknál és a rendszergyorsítótár-és a naplóknál, majd harmadikként szerepelt egy olyan is, hogy elavult szoftver!

De ezeknek mik a jelentéseik!!!!!!!!

Vagy mit lehet velük tenni!!

2017. nov. 28. 00:28
 1/1 Amarok Tonrar ***** válasza:
Annyit jelent, hogy az operációs rendszer indításánál rögtön lefuttat egy teljes vizsgálatot. Ezt végig is tudtad követni a leírásod alapján. A többi irományodból csak az derül ki, hogy láttál valamit, de az nem, hogy mit. Kérni pedig nem szégyen.
2017. nov. 28. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!