IOS 11-re milyen alkalmazással lehet alkalmazásokat jelszóval védeni?
Figyelt kérdés
Eddig minden talált alkalmazás csak jelszó tárolásra, fotó és jegyzetvédelemre stb alkalmas. Nekem olyan kellene, amivel viber, e-mail kliens, messenger jelszóval lenne védve, hogy illetéktelenek ne tudják használni. Androidra rengeteg ilyen alkalmazás van, de iOS-ra még nem találtam 😒2017. nov. 14. 17:59
2/2 A kérdező kommentje:
Ez így elég tág fogalom... Applocker keresésre feldobott appok csak jelszó, galéria, notesz stb védelemre alkalmas. iApp Locker pár alkalmazást tud zárolni, de nem szabadon választható, hogy miket. Whatsapp, messenger, Skype, Hangouts, snapchat. Létezik belőle pro verzió is, de nem tudom hogy adható-e hozzá így szabadon applikáció. Még nyomozók
2017. nov. 14. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!