Mi tortenhetett a facebook fiokommal? Es mi ez a telefonszam?
Figyelt kérdés
Egyszercsak kidobott, mondvan gyanus tevekenyseget eszlelt a fiokomban. Probaltam visszalepni a telefonom segitsegevel, ekkor a +36305555517-es szamrol kuldozgetett igazolo kodokat, ami minding ugyanaz volt, es egyszer seem sikerult vele visszalepnem. Ez adathalasz szam?? Gyanus telszamoknal Jon fell ha rakeresek, de van akiknel mukodo kodokat is kuldott mindenfele belepesi feluletekre.2017. nov. 2. 21:24
1/6 anonim válasza:
Ez egy két lépcsős azonosítás!Az a szám, a facebook tulajdonában áll,és onnan küldik neked a belépő kódot!Vagy aki üzemelteti ezt,nem tudom, hogy bérlik-e vagy tulajdonosa-e!
2/6 A kérdező kommentje:
Eat a szamot adathalasz ok is hasznaljak!!! Valaki elmagyarazna, miert? Hogy all hat a fb tulajdonaban? Vagy onnan nyuljak scammerek is? De hogy??? Aki kapott ervenyes kodot az is Errol a szamrol kappa???
2017. nov. 2. 21:32
3/6 anonim válasza:
"Gyanus telszamoknal Jon fell ha rakeresek"
Szerintem inkább hagyjuk,annyi az egész, hogy te erről kapod meg a kódot,amit majd be kell írni a belépéshez!
4/6 A kérdező kommentje:
MIT hagyjunk?nem Latod, hogy intenziven hasznaljak adatlopkodashoz is a szamot? Nem ertem, mit akarsz ezzel mondani.
2017. nov. 2. 23:57
5/6 anonim válasza:
Ha ŐK küldenek neked egy kódot sms-ben, és nem válaszolsz rá, akkor nem sok semmit tudnak ellopni.
6/6 A kérdező kommentje:
A fiokbelepeskor irtam be a kapott kodot. Ebbol lehet baj? Persze nem volt ervenyes, a fiokomba azota sem Tudok visszalepni.
2017. nov. 6. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!