Milyen ingyenes recovery softverrel tudom visszaszerezni a letörölt videofileket?
SD kártyáról van szó, és ami talán előny, hogy még se újraformázás se az eredeti fájlrendszer megváltoztatása nem történt meg, egyszerűen csak a legutóbb letörölt filek kellenlének mert közben a laptopról letörölte valaki őket.
Ncore-ről letölthető vagy más ami tényleg működik is?
(kipróbáltam párat de idegölö, dolgozik 1 napig, ki is írja, hogy megtalálta, azo9nosította, minden happy, csak amikor le akarnám tölteni, akkor kéri h fizessek .. és ez lenne az ingyenes program. ezért kérfdezem úgy h TÉNYLEGESEN ingyenes recoveryt tud-e vki mondani? )
hát de ugyanott vagyok :(
egyik se ingyeenes, szibnte mindegyiken végig mentem, változó h mikor, van amelyiknél a letöltéskor van amelyiknél csak a felismert filek letöltésekor de fizetni kell ...
TÉNYLEEGSEN ingyeenest is tud esetleg valaki? köszi
Saját felhasználásra ingyenes, csak piszkálni fog hogy vedd meg.
Is DiskDigger free?
"... However, when saving the recoverable files, the program strongly encourages you to purchase a personal license. To use the program for commercial purposes, you must purchase a commercial license..."
A Testdisk, a Photorec és az Autospy TELJESEN ingyenes. Ráadásul NYÍLT FORRÁSÚ.
A Recuva és a Wise Data Recovery is TELJESEN ingyenes (A Recuva ingyenes változata, bőven elegendő a helyreállításhoz, a Professional főként a terméktámogatásban különbözik tőle).
Csodát ne várj egyik helyreállító programtól se.
Ha túl sok ideje történt a törlés, ha felül lett írva (akár a törlés során, akár egy új adat rákerülésekor), akkor azt nem hozza vissza semmi program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!