Írtok még ki zenéket filmeket, vagy saját adatot CD-re DVD-re BLU-RAY lemezre?
Én CD-re már semmit, nem veszek már CD-t. DVD-re még ritkán szoktam zenéket képeket írni, még maradt 2db DVD lemezem és ha elfogy akkor már lehet azt se vesszek többet, BLU-RAY lemezem sosem volt.
Sajnos nem biztonságosak ezek az adattárolók, és már elavultak is, és kevés adat fér rá. Inkább SD kártya Pendrive belső HDD külső HDD.
De azt maga a gép használja? Azaz beépített? Nincs SSD-m, csak arra is érdemes sók adatot tárolni (filmek).
Azt mondták a tévében az informatikusok a FIX tv-ben, hogy a HDD-t felfogja váltani majd az SSD adattárolásra is, és sokkal jobb.
Szerintem a HDD tovább bírja mint egy SSD.
Régen gyűjtöttem, biztos volt vagy 100 DVD warez játékszoftverekkel, és ugyan ennyi DVD filmekkel. Még katalogizálva is voltak "Where Is It?" szoftverrel.
Ma ahogy a net sebességem fejlődött, már nem foglalkozok vele. Letöltök egy filmet, megnézem, tárolom amíg nem kell másra a hely és letörlöm. Ha megint kedvem szottyan hozzá még egyszer letöltöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!