Mostanában miért fagy le a számítógépem?
Egyszerűen lefagy miközben vagy neten böngészek,játszok,programozok. Defendereztem,be is van csapva mindig.
Billentyű led-je pislog ahogy az egér is.A problémán csak egy újraindítás segít, egy ideig.Olvastam a neten hogy az új Win10 frissítése csinál valami hasonlót. Van valakinek esetleg tippje mi lehet a gond?
Nem szaggat,hanem időnként mikor játszom vagy 3D programmal foglalkozok(mint Blender,Photoshop)akkor be fagy az egész,de csak az egér és a billentyű,semmit nem lehet csinálni(pislog az egér és a billentyű ledjei) de a háttér folyamatok ugyan úgy mennek tovább...
nem rég cseréltem le a régi kártyám GT9500 - RX460-ra,nem tudom ez is közre játszik-e?de szerintem vagy a régi (450W Codegen) tápegység a ludas vagy a kevés 4GB Ram,vagy a 2005-ös régi (IBM Monitor)...egyébként idönként mikor játszom,mondjuk a Witcher 3 akkor a monitor egyszerűen ki-be kapcsol hirtelen,de csak indőnként,volt mikor kettő képet nyitottam meg az ablakban akkor is azt csinálja,hogy hirtelen ki-be kapcsol,ez is egy kisebb probléma lenne...
Szoktam nézni amúgy a feladatkezelőt és nincs ott le terhelődés avagy probléma...a programokról annyit,hogy semmi olyasmit nem szoktam fel rakni ami ismeretlen vagy amit nem-e ismernék,ugyanis csak a fontosat szoktam,ami kell nekem munkára vagy kikapcsolódásra
Szolgáltatásoknál ki szoktam kapcsolni a frissítéseket mikor újra rakom,hogy ne zavarjon,de ahogy el nézem,el kell a frissítés ami nem biztos,hogy segít?
Egyébként nincs biztonsági mentésem szóval a visszaállítás egy korábbi buildra vagy rendszerre az is ki lőve.
marad a frissítés.
A mostani konfigom
i3 3240
4GB Ram
RX460 2GB
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!