Hol érdemes tárolni a filmeket zenéket, és melyik tároló olcsóbb, melyiken marad meg tovább? Többi lent!
Én teszteltem a Dailymotion-t, sajnos ott is törlik a privátot is, és előbb utóbb a fiókot is.
A Vimeo-n is törlik, de privátot még nem törölték nekem.
Indavideó és Videa még nem törölt le nekem privátba rakott filmeket.
Én a felhő tárhelyekbe nem nagyon bízok meg, mert a Google is csökkentheti a tárhelyet mint a Microsoft és törölt pár fájt, és közbe bele nézhetnek a felhőbe, vagy nem lehet bejelentkezni a fiókba, a kisebb tárhelyek meg becsődölnek.
Szerintetek is igazam van a felhő tárhelyekkel kapcsolatban?
Melyiken érdemes tárolni akkor a filmeket zenéket, Felhőtárhely, Videomegosztó, CD, DVD, BLU-RAY lemez, Pendrive, SSD, SD kártya, Merevlemez, LTO szalag, VHS szalag, Magnószalag?
Van családi VHS kazettánk mikkor még nagyon kicsike voltam 2000 előtti kazetta, még úgy kellet etetni engem, és a mai napig tökéletesen lejátssza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!