Windows7 frissítések?
Eddig tabletet használtam. Windows asztali gépet most használok először. Nem értek a frissítésekhez.A tabletem ezt önállóan végezte.
Windowsom pl:mai nap felajánlotta Adobe A.R.DC frissítést.
Mivel nem értek hozzá,nem teszem.Idős ember vagyok, alapdolgokat végzek email-böngészés - ennyi.
Kérdésem:gépem ettől függetlenül fog működni?
Működni fog minden, sőt ajánlott naprakészen tartani mindent, mert ezekben a program firssítésekben biztonsági hibákat javítanak ki.
Igazából az a kérdés hogy tényleg a windows ajánlotta-e fel a frissítést, nem pedig megpróbált átverni egy weboldal? Egyébként a vezérlőpultban betudod kapcsolni a frissítésekkel való teendőket. Tehát hogy atuomatikusan frissítse a windows-t, vagy rákérdezzen. A vezérlőpultot windows 7 esetében a start menü-ben találod. Azon belül már énsem tudom így fejből, mert már rég használtam windows 7-et, de biztos sok ilyen videó fent van a www.youtube.com oldalon.
Törölni kell a meglevő Adobe Flash Playert, innen letölteni az újat és telepíteni. Mindezt Mozilla Firefox böngészővel, rendszergazdaként. Telepítés előtt zárd be a böngészőt.
www.adobe.hu
Miről beszélesz? 1. Hogy jön ide a flash player? A kérdező az Acrobat DC-ről beszél. 2. Miért kéne mind ezt mozzila firefox böngészővel? 3. Nem kell mindenkinek Flash Player, a böngészőkbe már alapból be van építve, ahol automatikusan frissítik. 4. Nem kell ahoz letörölnöd a flash playert hogy frissísd.
Nem tudom miért kell hülyeségeket írni egy idős embernek, aki nem ért hozzá.
Köszönöm a válaszokat.Mai napon újraindítottam a gépet és megint felugrott egy üzenet.Sajnos nem tudok mit kezdeni vele?!
....és még annyit szeretnék közölni,hogy Google Chrome böngészőt használok!
Köszönöm :))
Hogy lehet ilyen butaságot leírni? A Chrome böngészőbe HTML35 van, vagyis nem használja az Adobe Flash Playert! Kizárólag akkor teszi ezt, ha van a gépen és engedélyt kér rá. A Firefox alapból a Flasht használja, bár újabban már nem kizárólag.
A Chrome-mal nem lehet Flash Playert letölteni.
A kérdezőnek azt ajánlom, hogy ezt az online scannert futtassa le: Eset online scanner.
Ami felugrik, az bőven lehet hamis is, de lehet, hogy a gép terméktámogatása.
Milyen gépről van szó?
Köszönöm,hogy foglalkoztok velem :))))
A gépem Toshiba Satellite:/ C 7O D-A-11E /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!