Ez valódi vagy kamu, megtévesztő email? Nem mertem megnyitni a linket.
Figyelt kérdés
Udvozollek!
Sok szeretettel ertesitunk, hogy megnyilt magyarorszag elso ingyenes internet mozi weboldala.
Az oldalon tobb ezer filmet nezhetsz meg, es egy fantasztikusan jo kozosseg var rad!
Gyere teis, legyel tagja ennek az oldalnak!
linket töröltem.
2010. máj. 27. 21:20
2/8 anonim válasza:
Lehet, hogy csak egy fizetős oldal. Ha regisztrálsz és telefonnal kódot vásárolsz letöltheted a filmeket.
4/8 anonim válasza:
Ha csak rálépsz az oldalra bajod nem lehet, csak ne tölts le semmit, ha felajánlja.
5/8 A kérdező kommentje:
Nah megnéztem: Moziworld a neve, magyar nyelvű, de amerikai a szerver (IP.Board). Regisztrálni kell, állítólag ingyenes.
2010. máj. 27. 21:46
6/8 anonim válasza:
Amíg nem kér bankkártyaszámot addig ingyen van :)
7/8 A kérdező kommentje:
Most akkor szerintetek reggizzek?
2010. máj. 27. 23:06
8/8 anonim válasza:
Próbáld meg, csak ne adj meg személyes adatokat, esetleg hamis adatokat (ha ingyenes, akkor úgysem kell), illetve ne olyan jelszót, melyet más oldalaknál is használsz, és nem árt egy olyan email-re, ahova nyugodtan mehetnek a spamok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!