Kaphatok vírust?
Figyelt kérdés
Láttam egy GIF töltésű képet amire egyből tudtam, hogy kép szóval csak a kommentek miatt mentem rá. Azután olvastam felette hogy vigyázni kell ezekkel mert vírusok(ez volt a poszt maga)amikor rákattintottam csak egy sima kép volt, nem dobott át semmilyen oldalra csak egy kép volt egyszerűen. Lehet így is vírust kapni, hogy rákattintok egy egyszerű képnek tűnő cumóra? Jelszót már változtattam és töröltem a napi előzményeimet. Légyszi ne kövezzetek meg!2017. szept. 16. 21:52
1/3 anonim válasza:
Attól függ, hogy a képre kattintás alatt milyen hyperlink van. De már egy java kódot futtató weboldal is tud csúnya dolgokat művelni, nem kell ide feltétlen vírus.
2/3 A kérdező kommentje:
Eddig meg nem tortent semmi latszolagos..
2017. szept. 16. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!